Laat je verwonderen

Kapsalon Haarhuis Haar + Make-up

Haarhuis-natuurlijke-perfectie.jpg
Tijd-voor-aandacht-Haarhuis.jpg
Ontdek-de-salon.jpg

NATUURLIJKE PERFECTIE

Kapsalon Haarhuis staat voor natuurlijke perfectie. Het resultaat van uw nieuw gekapte haar zal altijd dicht bij uw natuurlijke uitstraling passen. Een perfect geknipte coupe wat nog lang na uw bezoek aan ons mooi blijft vallen. Prachtige kleuringen die echt bij u passen en aanvoelt alsof het uw eigen haarkleur is. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons terecht voor de perfecte look. Haar en make-up waardoor je straalt – daar worden we blij van!

TIJD VOOR AANDACHT

Aandacht krijgt u van begin tot eind wanneer u te gast bent in onze kapsalon. Onze kappers (stylisten) zijn er om u een ontspannen ervaring te laten beleven. Met aandacht luisteren wij naar uw wensen en behoeften. U krijgt een passend advies voor het bereiken van het gewenste resultaat. Onze hoge kwaliteit kunnen wij garanderen door de tijd die wij voor u nemen. Alle aandacht gaat uit naar het bereiken van het perfecte resultaat.

THUIS IN BELEVEN

Als gast ervaart u een totale beleving in onze kapsalon. Alle zintuigen worden geprikkeld en u kunt optimaal genieten van de tijd die u bij ons te gast bent. Ontspan in onze massagestoelen tijdens het wassen of trek je even terug in onze tuin als het weer het toelaat, een groene oase van rust. De sfeer in onze kapsalon is warm en modern, laat u verrassen door deze inspirerende omgeving.

Afspraak maken

Eenvoudig online jouw kappersafspraak inplannen.

Ons team

Uw vertrouwde stylisten

563b784d-cc59-4d09-9eb2-f436301cb72b.JPG

SANDRA

Marleen.JPG

MARLEEN

JUDITH

PHOTO-2020-11-25-11-10-53.jpg

JUDITH

PHOTO-2022-05-11-13-35-41.jpg

ROMY

IMG_1266 2.JPG

LOTTE

PHOTO-2020-11-25-11-11-03.jpg

CLAUDIA