top of page

Laat je verwonderen

Kapsalon Haarhuis Haar + Make-up

Haarhuis-natuurlijke-perfectie.jpg
Tijd-voor-aandacht-Haarhuis.jpg
IMG_5324 (1).jpg

NATUURLIJKE PERFECTIE

Kapsalon Haarhuis staat voor natuurlijke perfectie. Het resultaat van jouw nieuw gekapte haar zal altijd dicht bij je natuurlijke uitstraling passen. Een perfect geknipte coupe wat nog lang na jouw bezoek aan ons mooi blijft vallen.

 

Prachtige kleuringen die echt bij je passen en aanvoelen alsof het je eigen haarkleur is. Ook voor speciale gelegenheden kun je bij ons terecht voor de perfecte look. Haar en make-up waardoor je straalt, daar worden we blij van!

TIJD VOOR AANDACHT

Aandacht krijg je van begin tot eind wanneer je te gast bent in onze kapsalon. Onze kappers (stylisten) zijn er om je een ontspannen ervaring te laten beleven. Met aandacht luisteren wij naar je wensen en behoeften. Je krijgt een passend advies voor het bereiken van het gewenste resultaat.

 

Onze hoge kwaliteit kunnen wij garanderen door de tijd die wij voor je nemen. Alle aandacht gaat uit naar het bereiken van het perfecte resultaat.

THUIS IN BELEVEN

Als gast ervaar je een totale beleving in onze kapsalon. Alle zintuigen worden geprikkeld en je kunt optimaal genieten van de tijd die je bij ons te gast bent. Ontspan in onze massagestoelen tijdens het wassen of trek je even terug in onze tuin als het weer het toelaat, een groene oase van rust.

 

De sfeer in onze kapsalon is warm en modern, laat je verrassen door deze inspirerende omgeving.

Afspraak maken

Eenvoudig online jouw kappersafspraak inplannen.

Ons team

Jouw vertrouwde stylisten

563b784d-cc59-4d09-9eb2-f436301cb72b.JPG

SAN

Marleen.JPG

MARLEEN

JUDITH

PHOTO-2020-11-25-11-10-53.jpg

JUDITH

PHOTO-2022-05-11-13-35-41.jpg

ROMY

LOTTE

PHOTO-2020-11-25-11-11-03.jpg

CLAUDIA

bottom of page