top of page

Meet the family

Bijgewerkt op: 18 okt. 2019


DE BESTE PRODUCTEN

Gezond haar verzorg je met de beste producten. De ontwikkeling van haarverzorging en styling staat niet stil. Het DNA van onze producten is opgebouwd uit innovatie in techniek, samenstelling en resultaat. Wij zijn er trots op merken te dragen die vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid en wetenschap en daarmee ook dichtbij de innovatie van de mode industrie werken. In de salon wordt uw haar verwend met ingrediënten die het haar intens voeden en versterken. Thuis onderhoudt u eenvoudig de conditie van uw haar door het gebruik van onze producten. Twijfelt u wat het beste bij u past? Uw styliste adviseert u graag bij het kiezen van het juiste product.

Kevin Murphy. Een bewuste keuze.


KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Zij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!


REDKEN.


Sinds dag 1 werken we met het vertrouwde REDKEN. Een wereldwijd bekend en vooruitstrevend merk in de haarindustrie. REDKEN is fashion-forward en vaak backstage te zien bij top designers van diverse Fashions weeks.
146 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page